Over Cindy

Hallo jij …

Welkom bij My365daysofcolor

Ik ben Cindy Van Kesbeeck, een moeder van 1 zoon en samen met mijn lieve man.

“Life is full of color”

Met deze quote in mijn achterhoofd, wandel ik kleurrijk door het leven!

Vandaar is de naam My365daysofcolor ontstaan

Mijn gevoel zei me, er is iets meer dan kleur en doe er iets mee.

In mijn tiener tijd koos ik op school vak Kleding, dag dagelijks achter een stik machine zitten had mijn interesse verminderd. Helaas wist je toen niet goed wat je verder wilt en kan doen. In die periode was de computer een hype geworden, dus ik geraakte in het IT wereldje. Bezig zijn met mijn handen en computers assembleren vond ik leuk, ik zag er iets creatief in. Helaas kon het niet blijven duren en kwam ik op de afdeling boekhouding terecht.

Door de jaren heen als hobby was ik creatief en met mode bezig. Ik verwerkte er kleur in, want dat gaf me energie. In mijn job miste ik steeds iets. Via een loopbaanbegeleiding zag ik de uitdaging om van mijn passie mode en creativiteit te vergroten.

Eerst ben ik een opleiding etaleur – sfeerdecorateur gaan volgen. Het was zeer fascinerend om rond een creatief thema etalages te creëren en op te bouwen.

Nadien koos ik voor een opleiding fashion styliste. Het was ongelofelijk om mensen te analyseren. Welke kleur en stijl past bij een bepaalde persoon.

Na het succesvol beëindigen van deze opleidingen was het natuurlijk de vraag.

Wat doe ik nu?

Ik ging op mijn gevoel af en zette de stap om te starten als een volwaardig kleur- en stijlconsulente in bij beroep. Ik heb nog steeds geen spijt van,  love it! 😊 Bij mijn huidige administratieve job verzorg ik bijkomend de etalages. Maar toch snak ik nog naar meer om bij te leren en te verdiepen in kleur en stijl.

Want tenslotte is het belangrijk om mijn klanten “jij” persoonlijk op de juiste weg te helpen naar jouw ideale outfit. Graag wil ik met je aanvoelen, een verbinding opbouwen, kijken wat je wilt uitstralen. Kortom ik kijk verder naar je imago dan alleen maar uitvoeren van standaard analyses.

Door dit allemaal te verwezenlijken ben ik wel veranderd in een positieve zin, meer zelfvertrouwen, meer durf en opener en laat mezelf zien 😊

Wie ben ik nog :

Ik ben graag onder de mensen, sociaal contact vind ik belangrijk. Leuke uitstapjes doen; gaan wandelen, fietsen, iets bezoeken, lekker eten en naar de cinema, shoppen hoort er ook bij ja 🙂 Als ik even alleen wil zijn, kan ik genieten om in een mode tijdschrift te bladeren. Een spannende serie bekijken. Tussendoor een blog maken en huis en tuin decoreren.

Heb je een vraag of wil je me iets vertellen? Ik sta altijd wel klaar voor een luisterend oor 😉 Neem contact met me op.

In topic blog & stories kan je mijn verhalen over mode ontdekken.

Bij categorie lifestyle vind je mijn creatieve kant.

Meer weten over aanbod styling , bekijk mode – kleur en stijladvies

Je kan me ook volgen op Instagram & Facebook

Hopelijk zie ik je binnenkort 😉

Groetjes Cindy

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑