Kleur- en Stijladvies

Waarom een kleur en stijl-figuur analyse?

Wil je een echte “feel good” moment beleven?

Je bespaart er hopen geld mee de juiste keuzes te maken.

Wie heeft er geen miskopen in zijn kast hangen?

Wie ben ik?

Welke kleuren doen me stralen?

Wat zijn mijn topkleuren?

Welke haarkleur staat me best?

Welke juwelen draag ik het best?

Welke bril past bij mij?

Welke stoffen en motieven moet ik dragen?

Wat voor een beenderstructuur en gelaat heb ik?

Heb ik moeite om de juiste outfit te kiezen?

enz …

Weet je hierop geen antwoord? Dan heb je advies nodig. Graag wil ik je hiermee helpen. Heb je interesse in een kleur- en stijlanalyse? Bekijk in de keuze menu de arrangementen voor meer informatie : Kleuranalyse , Stijl analyse , garderobe planning , personal shopping , quickscan