Voor jezelf

Mode “Kleur & Stijladvies”

Waarom een kleur en stijl-figuur analyse? Wil je een echte “feel good” moment beleven? Je bespaart er hopen geld mee de juiste keuzes te maken. Wie heeft er geen miskopen in zijn kast hangen? Wie ben ik? Welke kleuren doen me stralen? Wat zijn mijn topkleuren? Welke haarkleur staat me best? Welke juwelen draag ik het best? Welke bril past bij mij? Welke stoffen en motieven moet ik dragen? Wat voor een beenderstructuur en gelaat heb ik? Heb ik moeite om de juiste outfit te kiezen? enz …

Weet je hierop geen antwoord? Dan heb je advies nodig. Graag wil ik je hiermee helpen.

Heb je interesse in een kleur- en stijlanalyse?

Wil je een “feel good” moment en heb je nood aan kleur en stijl in uw leven. Bekijk de formules

 

Een kleur analyse is de basis om te starten om de juiste keuze te maken in uw garderobe en bij het shoppen.

Wanneer je weet welke topkleuren bij u passen dan kan je op de juiste manier uw kleuren combineren, gedaan met miskopen. De juiste tinten geven uw gelaat een gezonder en een mooie jonge uitstraling. Zowel bij man en vrouw. Het is een investering maar het loont de moeite. => Hoe verloopt een persoonlijk kleur advies?

Een stijl- figuur analyse is heel handig om te weten te komen welke kledingstukken je ideaal passen. We ontdekken de juiste snit, prints, stoffen en uw eigen stijl. Zodoende je op de juiste manier kan combineren. Gedaan met een gewrang gevoel in uw kledij en wordt het shoppen een plezierige activiteit. Een kleur analyse is nodig vooraleer we een stijl- figuur analyse doen. “Kleur vloeit mee in uw stijl” => Hoe verloopt een persoonlijk stijl- figuur analyse?

Garderobe planning ; Na een analyse van uw kleur , stijl en figuur is het een goede start om uw kleerkast eens grondig onder de loep te nemen. Is het wel nodig om iets nieuw te kopen? Samen maken we het overzichtelijk en ontdekken we veel meer combinaties. Kortom uw garderobe krijgt een nieuw leven! => Hoe verloopt een garderobe planning?

Personal shopping ; Toch nog een duwtje nodig om te gaan shoppen? Je wilt geen miskopen en je hebt nog het gevoel van hoe combineer ik de juiste outfit? Het is aangewezen dat u al een persoonlijk advies kleur en stijl-figuur analyse heeft gekregen. Met deze gegevens help ik je op weg naar een perfecte outfit. => Hoe gaan we te werk?

Quickscan Kleur & Stijl ; Wil je graag te weten komen welke kleur (koel/warm) en type figuur bij u past? Maar je hebt geen behoefte in een uitgebreide sessies? Dan is een quick scan een ideaal manier voor u om op een korte tijd te ontdekken “wie ben ik” => Hoe verloopt een quick scan?

Workshop ; Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je vriendinnen/vrienden, familie of collega’s te beleven? Met een unieke workshop rond kleur & stijl beleef je een inspirerende house party van gezelligheid en boordevol leerrijk advies.

Een top idee voor een originele activiteit bij een vrijgezellenfeest , verjaardag , teambuilding , …  => Hoe verloopt een Workshop?