Schoppen bij Mio Caro

Vandaag heb ik een bezoekje gebracht bij Mio Caro fashion store in Westerlo.

Het was de eerste keer dat ik binnen stapte en ik was direct overdonderd. Veel keuze, natuurlijk keek ik eerst naar de prijzen en ik was nog meer positief verbaasd van de maatschappelijke prijzen. Hier moest ik men slag slaan 🙂 En ja het was me gelukt, ik had 2 outfits zelf bij elkaar gestyled.

Ik keek natuurlijk direct naar

mijn lievelingskleuren “licht gedempte kleuren”, aangezien ik een koele zomertype ben met een beetje invloed van de lente.

Mijn 1ste doel was een leuk kleedje zoeken. Ik kan maar 1 stijl kleedje aan en dat is een A-lijn. En ja er zat 1-tje tussen, ideaal van stijl met een fijne print donker roos / zwart / wit en zilver accenten erin. Nu een bijpassend vestje zoeken. Ik kwam een licht roze wollig vestje tegen met een zilver draad in, perfect 🙂 Mio Caro heeft ook een schoenen afdeling. Toch maar eens even gaan kijken “OH ik zacht het direct , de bootjes met een rozige tent, prachtig voor bij mijn outfit.

Tijdens het zoeken voor mijn 1ste outfit, zag ik nog heel mooie dingen. Voor mijn 2de outfit zocht ik naar iets casual maar dan toch nog wel girly en sportive. Een muizen grijze jogging broek met een witte verticale lijn, hiermee stijl ik mijn benen langer. Nu nog een witte trui, ik koos 1 met kant en een leuke strik erop. Helemaal compleet, in mijn achterhoofd weet ik dat ik nog leuke toffe witte sneakers heb staan. Ideale combinatie 🙂

Tijdens het passen vond ik wel leuk in het pas kotje. Leuk bedacht

Voor mijn toekomstige klanten bij een kleur en stijl analyse, ga ik zeker Mio Caro voorstellen voor een personal shopping 🙂

Meer weetjes en tips check mijn blog fashion , klik hier op “mode & styling

Je kan me volgen op facebook en Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑