Shopping fashion day Antwerp

Dagje met fashionista friends , shoppen en inspiratie op doen bij high end fashion brands te Antwerpen.

Het eerste waar we binnen gingen was bij Stefanel (Hopland 21) . Mooie kledingstukken maar meer voor rijpere dames “casual chique” Dit bloesje vond ik wel leuk, fris en fleurig. Het zou mooi staan onder een witte losse pants, of een lichte stretch jeans. Sneakers of pumps zou ik opteren voor goudkleurig, oranje en wit.

Het volgende stapte we bij KarlLagerfeld (Schuttershofstraat 53) binnen. Mooie abstracte interieur zwart met wit en bling bling. Leuke accessoires : ze matchen perfect bij de kledingstijl. De schoenen zijn geweldig , zo schattig 🙂

In de kleding rekken viel me deze vestjes direct op, ja ik ben verslaafd aan zo’ n items 😁

De kledingstijl van Karl Lagerfeld is stoer en casual sportief.

Bij het buiten gaan zag je deze fashion poster. Zeer mooie vrouwelijke gedetailleerde kostuum met een gestreept detail dat nu enorm in de mode is. De mannelijke model, volledig in het zwart met opvallende sneakers. Zoals je ziet het kan een sportieve sneaker onder een kostuum, ook een hype. Een sneaker moet wel matchen met uw outfit. Let op de kleur, detail en uitvoering van uw schoen. Zit het mis, dan is uw outfit helemaal fout.

Liu Jo, (Schuttershofstraat 5) “Wauw” bij het binnen wandelen was ik direct verkocht. Een lichte vrouwelijke interieur en het zonnetje dat naar binnen straalde. De items riepen naar mij 🙂 oh zo mooi, hier vind ik direct mijn ding. Ik moest en zou hier een outfit bij elkaar stylen en passen.

De roze glamour mantel vond ik een eye catcher. Hierbij combineer ik een witte broek met roze verticale strepen (de strepen maken mijn benen langer) en een elegant wit topje erop. De witte sneakers met een roze zool en een bling bling detail maken het outfit compleet. Wat was ik fier op mijn nieuwe outfit 🤩

Even bekomen na het passen en van de prijs 🙂 … Zijn we verder gewandeld naar Patrizia Pepe (Oudaan 15) .

Bij deze winkel was ik ook van onder de indruk. Prachtige vrouwelijke design stukken. De elegantie straalde hier van af.

De verkoopster hadden we direct in de mot met haar originele broek/rok outfit. Ze was zo vriendelijk om van haar een foto mochten trekken. Het kledingstuk bestaat uit 2 delen. Rok met ceintuur is afneembaar. Mooi te combineren met eventueel een shortje. Dus rok of broek of met 2, leuk hé 😊

Tussen de rekken kwam ik dit leren jasje tegen. Een perfect item voor 1 van men vriendinnen, aangezien ze een zomer type is met stoere accentjes in haar kledingstijl.

De opvallende glitter look op de etalagepop vond ik wel heel leuk voor naar een evenement/ festival/party. Het is gewaagd met de glitters en dan met een stoer jacket erop. Ideaal voor een dame met lange benen. Met deze outfit voel je u direct als een “fashionista girl”

Hup naar de volgende fashion store , collectie van Kate Moss.

De etalagepop met het felle kleur viel me direct op. 1 van de verkoopster had het aan, het stond haar voorbeeldig. Ze was een wintertype met een okerachtige huidskleur en donker haar.

In deze winkel vind je ook originele designers spullen. Niet zo een zomer gehalte door de donkere kleuren en zware stoffen , maar wel mooie outfits. De stijl is opvallend en stoerder.

Not but not least naar de Zara (De Meir) gegaan en hup iets gevonden naar mijn budget 😊

Waarom koos ik voor deze blouse ? Mijn stijl is casual chique. De kleur is 1 van mijn toppers , het is iets wijder en ik kan het in men hoge taille broek steken om mijn buikje te verdoezelen. Bij een lage taille broek kan je best uw wijde blouse erover laten. De details aan het bloesje vind ik super leuk , echt typisch voor een zomertype 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑