Personal Shopping @Late night shopping bij Carré-mode Herentals

Spring into fashion is het mode quote van Carré mode in Herentals. Natuurlijk was ik zeer benieuwd naar hun fashion show. Bij de gelegenheid heb ik er gebruik van gemaakt om een vriendin te restylen.

Etalage Carré by late night

Mode show Carré mode

De lente/zomer collectie is zeer mooi en modieus. Ik laat u hier enkele foto’s van de show zien. In de winkel heb je een

ruime keuze aan kledij. Het is ook wel 1 van mijn favoriete winkels. Leuk en aangenaam om er te shoppen. Het concept was leuk bedacht met een drankje en lekkere hapjes van Foodtruck Smaakmakers

Na de fashion show ben ik begonnen met personal shoppen. Tijdens ons gesprekje kwam ik te weten dat ze een zomertype is. Ze zocht naar een kleedje maar ze wist niet goed welke type model en kleur. Ondertussen keken we in de kleding rekken en kon ik analyseren wat ze graag zag en welke kleuren haar het beste stond. Er was een ruime keuze van kleedjes en ik koos voor haar een gedempte groene kleur met een getailleerde snit. Haar taille mag zeker gezien worden. Een snit dat mooi soepel aan sluit (niet te strak) langs de heupen. Ze heeft brede schouders. Daarop heb ik gelet voor een soepele stof en zonder frullekes eraan. Ze is ook dol op vestjes , bij deze kozen we voor een modieus model. De roze lijn maakt haar bovenlichaam langer. Bij deze een enthousiaste resultaat 🙂

Voor meer fashion dingen kan je me volgen op Facebook

Via Instagram klik in mijn hoofdpagina aan de rechterkant op een foto 😉

Gepubliceerd door my365daysofcolor

Kleur, Stijl en Imago Coaching

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.