Valentijn outfits men and women

Wat doe je aan met Valentijn? Je wilt er opperbest uit zien voor uw partner. Combineer uw outfit met elkaar om tot een mooi plaatje te bekomen.

Je stelt eerst de vraag : Waar bevindt de date : Een romantisch etentje. Wandelen in het prachtige natuur. Citytripje of een bezoekje aan de cinema 🙂

De 2de vraag is , wat is uw stijl? Elegant romantisch , Casual chic , Klassiek , Rock , Speels en Trendy. Om u een beetje op weg te helpen , vertel ik u hieronder de combinaties van man en vrouw.

Elegant romantisch :

Hou je ervan om u helemaal op te kleden als een romantisch plaatje. Dan is een rode jurk ideaal met mooie pumps. Voor de man een chic kostuum met een rood accentje. Dit is echt wel voor de romantische zielen die graag naar een chic restaurant gaan. De kledingstijl is vooral stijlvol en elegant. Een extra romantisch accessoire hoort er zeker bij. Voor een man kan je best niet in overdaad met rood gaan. Een extra rood accentje is al voldoende. Dat geldt ook bij de andere stijl types. Bij een vrouw komen rode kledingstukken mooier over.

Casual chic :

Een wandeling in de natuur , lekker knus hand in hand. Ideaal voor een koppeltje die graag casual maar toch chic en trendy wilt overkomen. Deze kledingstijl geeft u een comfort gevoel met een stijlvol accentje. Het zijn vooral kledingstukken met natuurlijke stoffen , zonder al te veel opdrukken. Een opdruk mag maar dan niet in grote vormen. Je houdt het graag naturel zonder al te veel accessoires.

Klassiek :

De klassieke kledingstijl is elegant en smaakvol. Deze look is absoluut niet ouderwets, maar wel tijdloos. Als je investeert in enkele klassieke stukken, zit je voor jaren goed. Als je van deze stijl houdt, draag je vooral neutrale tinten zoals bruin, zwart, wit, beige en donkerblauw. Hier gebruikt men een donkerde rode kleur. Want je houdt niet zo van felle rode en andere hevige kleuren. De kledingstof is in strakke lijnen uitgelijnd. Je neemt de tijd om verfijnde accessoires met elkaar te combineren. De klassieke stijl is een ideale manier om je unieke persoonlijkheid te benadrukken door je kledij chique en simpel te houden.

 

Rock :

Je springt graag uit de massa. Een kledingstijl dat opvalt en unieker is. Je gaat voor meer stoerheid. Je moet u niet aankleden als een slordige rock muzikant. Dus moet je de nodige glam aan je outfit toevoegen.  Juwelen en accessoires mogen best opvallend zijn, maar hou het ondeugend. Combinatie rood met wit en zwart is een mooie contrast. Ideaal outfit voor naar een muziek concert te gaan.

Speels :

Je bent een vrolijke type en je houdt van speels gedrag. Je vind het helemaal niet erg om fellere kleuren te combineren. Print en grote opdrukken vind je super in uw outfit. De stoffen zijn vooral soepel en casual. Ideaal voor een ondeugend uitstapje 😉

Trendy :

Jij volgt de modetrends nauwgezet.  Je gaat instinctief af op kledingstukken die je in het oog springen. Je durft wel eens gewaagde combinaties te dragen. Je stijl is glamoureus en ook aan accessoires zoals juwelen , brillen en handtassen besteed je heel wat aandacht. Je komt altijd stijlvol voor de dag. Deze outfit is wel ideaal voor een citytripje.

Je kan me volgen op Instagram (cindyvankes) , en of klik in mijn blog aan de rechterkant op een Instagram foto. Bij facebook kan je me vinden op de pagina https://www.facebook.com/groups/my365daysofcolor/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: