Je huis versieren voor carnaval

Carnaval laat u denken aan fun , plezier en felle bonte kleuren. Je kan het sfeertje in huis brengen door mooie decoraties. Ik geef je hier enkele tips. Je kan uw zondag namiddagje hier aan spenderen. Het maakt je vrolijk met deze koude dagen πŸ˜‰

  1. Verzamel uw restjes wol bij elkaar en maak er pomponnetjes van. Je maakt ze vast aan takjes en dan heb je kleurrijke bloementjes. Bevestig de pomponnen aan uw Kerstverlichting , dan kan je uw lichtjes nog eens ophangen πŸ˜‰ Hoe maak je nu weer pomponnen. Dit laat me echt aan denken aan mijn kindertijd πŸ™‚ Hieronder vind je een beschrijving.

2. Maak enkele maskers uit papier en versier ze met glitter , pailletten , .. . Plak de maskers vast aan stokjes en steek het in uw bloempot. Je kan ook confetti , slingers , parelkettingen , .. verzamelen. Decoreer het in een vaas en steek een masker bij in. Heel leuk voor op de tafel en of op de kast te presenteren.

3. Heb je niet veel van knutsel gerief in huis? Verzamel uw gekleurde vazen bij elkaar. Als alternatief kan je glazen flessen en potten versieren met stickers , glitters en verf. Zet uw vazen bij elkaar en steek er mooie bloemen in. Nu vind je in de winkel felle kleurrijke tulpen. Glazen potjes kan je ook opvullen met confetti en nep kaarsjes erin.

Hieronder vind je nog leuke blogs ivm carnaval , zeker kijken πŸ˜‰

https://my365daysofcolor.com/2017/02/18/knutselen-met-confetti/

https://my365daysofcolor.wordpress.com/2017/02/22/1430/?preview_id=1430&preview_nonce=f345197047&_thumbnail_id=-1&preview=true

Je kan me ook bezoeken en volgen op facebook en instagram.

https://www.facebook.com/groups/my365daysofcolor/

Instagram : cindyvankes , je kan rechts op mijn blog op een foto van Instagram klikken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑