creatief & decoratie·home·mode & styling

Moodboard fashion : uw stijl en smaak

Een moodboard, bij mijn vorige blog was ik al begonnen met de 1ste stap van een zomer type moodboard. Deze stap ga ik even overslagen, aangezien ik de opdracht van Blush Agency had gekregen om een moodboard te maken met uw eigen stijl en smaak. Druk in de weer ben ik gaan zoeken in de fashion en decoratie boekjes. In eerste instantie vond ik niets naar mijn goesting!๐Ÿ˜ฑ Maar dan ben ik naar mijn favoriete mode winkel Helou en interieur winkel Maison Du Monde binnen gestapt voor catalogus boekjes ๐Ÿ˜ En hupsa direct mijn goesting gevonden. Nu heb ik de mooiste fotoโ€™s eruit gescheurd en bij elkaar gelegd. Nu nog selecteren ๐Ÿ˜• , kon ik al die spullen maar kopen ๐Ÿ˜Š Maar even wachten tot na de volgende les. Dan gaan we ontdekken welke stijl echt bij u past en waarin je u kan verbeteren. Ik kijk er echt naar uit ๐Ÿ˜Š

Moodboard stijl en smaak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s