Welke seizoen type ben jij ?

Enkele weken geleden ben ik gestart met de opleiding Fashion Styling bij Blush Academy. Het was al een zeer leerzame periode. De lessen worden goed uitgelegd door professionals.

Door de lessen heen ben ik gisteren te weten gekomen dat ik een zomer type ben. Het was overigens een verassing. Aangezien ik altijd dacht dat ik een lente type zou zijn.

Hoe kan je dat ontdekken?

Je kijkt naar de huidskleur , is dat rozig of naar de gele kant?

Mijn handen vertellen hier dat de rozige kant het mooiste en het gezondste naar voren komen. Een gelige kleur komt te geel over en heb je een minder gezonde uitstraling. Bij een ander persoon kan dat natuurlijk andersom zijn.

Een rozige kleur is een koele kleur, en een gelige kleur is een warme kleur.

Dit is al een hulpmiddel om te weten te komen of je een warme of een koele type bent.

Maar dat wilt niet zeggen dat dit al de definitieve antwoord is. Het kan nog in alle kanten op gaan.

Je kan de vraag stellen , welke kleur haar heb je ? Bij mij zijn dat licht bruine haar lokken met een gouden schijn in. Goud betekend dan weer een warme kleur.

Nu is het even zoeken met de volgende trucjes om te ontdekken of ik een koele of een warme type ben. Je kan nog verdere vragen stellen en analyseren om de persoon te leren kennen. Naarmate van uw analyse begin je met de gekleurde doeken te werken.

Tot eind conclusie ben ik een koele zomer type 😉

=> beetje sproetjes , blauw-grijze ogen , licht bruin haar , gemakkelijk bruin worden , rozig bleke huid

Het wilt niet zeggen dat je exact dezelfde kenmerken moet hebben als ik. Het kan ook voor mensen zijn met asblond, licht- tot donkerblond, asbruin, donkerbruin haar en de ogen  blauwgrijs, helder blauw, grijsgroen en donkerbruin.

 

Deze gedempte zomer kleuren passen het beste bij mij

Mijn top kleur is oud roze. Gelukkig, want dat heb ik veel in mijn garderobe hangen 🙂

Kleuren lente , voor warme types

Kleuren herfst , voor warme types

Kleuren de winter , voor koele types

 

 

3 gedachten over “Welke seizoen type ben jij ?

Voeg uw reactie toe

    1. Dat was bij mij ook het geval 😉 Zomaar in hokjes denken klopt niet. bv je hebt blond haar en blauw ogen dan ben je een lente type. Bv donker haar en donker ogen is een winter type. Klopt dus niet altijd. 1 van mijn klasgenoten heeft licht blond haar en blauw ogen en ze is een wintertype. Een stylistadvies is altijd een goede aanrader 😊

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: