home

Over mij

Welkom op mijn blog creadecoratie ,

Ik krijg ideeën door de simpelste dingen.” (Joan Miro) Dit is een quote die ik de voorbije 2 jaar zelf ervaren heb tijdens de lessen Etaleur-sfeerdecoratie. Zoek het niet te ver en creëer mooie etalages met eenvoudige en simplistische materialen. Bij deze is mijn creativiteit vergroot. Graag vertel ik je in mijn blog over creatieve en zelfgemaakte ideeën, alsook over decoreren en etalages.

Heb je vragen , tips , ideeën , … laat het op mijn blog weten of stuur me een mailtje naar info.creadecoratie@gmail.com

Je kan me ook volgen op https://www.facebook.com/groups/creadecoratie/

Groeten van een jongedame (37 j) uit Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.