Lego snoep taart

Verjaardagswens van mijn zoon : LEGO snoep taart 🙂

Maar waar koop je Lego snoepjes? Gesurft op het internet , maar niet te vinden. Dan maar zelf maken … Je hebt lego mallen nodig en bepaalde ingrediënten (suiker , water , gelatine , smaak en kleurstoffen) Tijdens mijn 1ste experiment is het me niet gelukt. Mijn fout was waarschijnlijk te weinig gelatine gebruikt. Maar dat ga ik later verder nog uit proberen. Aangezien ik nog tijd heb tot de echte verjaardagsdatum 😉 Een snelle alternatief heb ik de Lego mallen opgevuld met gesmolten chocolade. Het resultaat was verbluffend en dat viel in de smaak 🙂

Je kan op Bol.com/Lego mallen kopen.

Een gedachte over “Lego snoep taart

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑