Al een beetje lente sfeer in huis

Vandaag nog eens naar 1 van mijn lievelingswinkels geweest , de Intratuin. Het werd tijd voor nieuwe plantjes met bijhorende decoratie.

Ik heb gekozen voor 3 mini plantjes , wit geverfde houten schijfjes en fel groen mos. De bedoeling was dat ik het zelf in mijn glazen schaal ging decoreren. Maar er was mij iemand voor , mijn zoon 🙂 Hij heeft het eigenlijk heel goed gedaan (zonder hulp) Jaja hij heeft het van de mama 🙂 We hebben ook nog leuke beeldjes met Narcissen bollen gekozen. Best wel leuk een uitstapje met uw kinderen naar een plantencenter.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑