Solden zijn begonnen , etalage Sales

Het Nieuwe jaar is ingegaan en dan starten de solden. Etalages worden ineens veranderd in een rood accentje met opvallende woorden SALES . Het meest voorkomende etalages zijn niet aangeklede paspoppen en overal staat vermeld -50% Eigenlijk is dat maar een saaie bedoening. In de sper periode kan je uw etalage ook wel een tikkeltje specialer aankleden dan een doorsnee solden etalage. Het is natuurlijk de bedoeling om de klanten binnen te lokken. Want rondom uw winkel heb je veel concurrentie. Bij een solden etalage gebruik je vooral rood, omdat het een signaal kleur is. Je kan ook wel werken met een andere felle kleur. Maar dan moet je er voor zorgen dat uw etalage op een creatieve manier hard opvalt. Hieronder geef ik je enkele voorbeelden die ik toch wel speciaal vind.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑