Lingerie ophangen in een etalage

Hallo,

Graag geef ik een woordje uitleg hoe men lingerie kan etaleren.

Hoe begin ik eraan?

Je hebt nylon draad , nietpistool + nietjes  en fijnste speldjes nodig.  Zeer belangrijk omdat we met fijn materiaal gaan werken, en lingerie natuurlijk niet vergeten 😉 De richtlijnen dat ik u ga uitleggen geldt ook voor mannelijk ondergoed en bikini’s.

Nylondraad bespannen in een etalage , doet men in verschillende lijnen en diepten. Kijk naar de tekening.

Telkens bovenaan en onderaan in de hoeken vast nieten. Je kan nog trekken en aanspannen aan het nylondraad als het te los of te vast zit. Het zit goed zoals bij snaren van een gitaar. Op het uiteinde vastmaken met zeker 3 dubbele knopen. Want anders schiet het los en kan je terug op nieuw beginnen !

Afstand tussen achterwand en nylondraad 10 a 15 cm open houden. Want anders heb je geen plaats meer om uw lingerie te bevestigen aan het achterwand.

Tekening : (klik op de link)

nylondraad-bespannen voor lingerie in een etalage

Na het bespannen van het nylondraad. Begin je met lingerie te bevestigen op het achterwand. Vooraleer je dat doet , bekijk je eerst wat voor modellen van BH’s en onderbroeken je hebt.

Groepeer per kleurcombinaties , hoeveel stuks per groepje en aantal setjes.  Bij de BH’s ga je het bevestigings haakjes op stand 2 vast maken. In het midden van de voorkant bevestig  je met een speld samen vast aan de achterkant. De reden waarom we dat doen,  is om te voorkomen dat alles losjes zou gaan hangen en dan komt het niet mooi over.

midden-stuk-bh
Speld in de naad steken

 

Heb je een onderbroek aan de voorkant geen kantenstof en achterkant ook niet. Moet je de achterkant verstoppen, zodat je alleen de voorkant van de onderbroek  nog ziet.

slip
Voorkant slip en je ziet aan de zijkanten de achterkant

 

achterkant-slip
Slip omdraaien en de achterkant met een speld in het midden bij elkaar steken.

Heb je wel een onderbroek met kant achteraan en voorkant niet Of 1 aan beide kanten kantenstof ? Dan mag je alles laten zien. Dit geldt ook voor een string.

Heb je een onderbroek met een speciale achterkant. Dan mag je dat naar de voorkant bevestigen.

Nu kan je per setje , altijd het beste in kleine groepjes bevestigen.

Lingerie aan de wand bevestigen met fijne speldjes . Onderbroeken mag je strak uit rekken, zodat het mooi plat ligt en alles duidelijk ziet van details.

Opletten bij de BH’s dat de bandjes gelijk hangen. Cups mooi recht naast elkaar, niet zo laten hangen. Je kan de cups eventueel opvullen met fijn papier of met vullingen die men bij de levering bij heeft gekregen. Heb je al een deel aan de wand bevestigd, nu kan je van de wand naar een nylondraad bevestigen.

Dit doet men zo :

Speld in het bandje bovenaan bevestigen. Speld voor het nylondraad plaatsen , dan draai je uw speld met nylondraad naar achter en dan naar rechts. Je richt uw speld naar boven en terug over het nylondraad plaatsen. Daarna terug naar rechts draaien en naar beneden richting en bevestigen aan uw bandje. Dit doe je ook zo bij uw onderbroekje aan de zijkanten bovenaan.

speld-met-nylondraad1speld-met-nylondraad2speld-met-nylondraad3

Je kan ook lingerie bevestigen van nylondraad naar een volgende nylondraad om een diepte te creëren.

Slips en BH’s mag je horizontaal , verticaal en diagonaal hangen en zelfs een beetje over elkaar. Het prijs etiketje altijd met de logo van het merk naar voren hangen.

Hieronder vind je een voorbeeld van mijn etalage.

Ik ben eerst begonnen met een groepje van een zwart bijpassend setjes. Daarna rechts met de rode kleur. Helaas niet meer afgekregen. Want er moest nog een rood setje bij. Een tip waar ik de mist was in gegaan bij mijn rood setje :  Ik had dus in mijn etalage aan de bovenkant een onderbroek gehangen en daaronder een bh “logisch nadenken, want wij doen dat zo niet aan “ Dus fout het moet andersom zoals we het wel aan doen 😉 Van boven een BH en onderaan een slipje.

lingerie-esprit-etalage
Lingerie Esprit Etalage

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Lingerie ophangen in een etalage

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑